La circulació ferroviària està interrompuda entre les estacions de Maçanet i Girona per una incidència en un tren que porta mercaderies perilloses, segons que han informat Renfe i Protecció Civil. Es tracta d’una petita fuita d’àcid nítric en una vàlvula d’un vagó. El comboi està aturat a l’estació de Riudellots de la Selva, a la via 2. Els bombers han aconseguit controlar la fuita i estan intentant segellar la vàlvula.

El tall afecta la línia R11 del servei de Rodalia. Renfe recomana utilitzar transports alternatius perquè a l’estiu és difícil gestionant autobusos a la Costa Brava. Pel que fa als viatgers de Girona i Figueres se’ls permet fer servir el TGV. Protecció Civil ha situat el pla Ferrocat en estat de prealerta per aquest incident, però també el pla Transcat per mercaderies perilloses.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.