Perquè sembla ben bé que a finals de novembre estiguem celebrant ja, i de manera quasi compulsiva, les Festes de Nadal o, més aviat, tot allò que les acompanya i que té a veure sobretot amb el consum i el lleure. I l’única manera que se’ns ha acudit d’aturar conceptualment tota aquesta bogeria és reivindicant l’Advent, aquest període que els creients consideren com un temps de pregària i de reflexió, d’esperança i de vigília, de penediment, de perdó i d’alegria. D’aquí el nostre titular d’avui.

Però els continguts dels nostre darrer FES TA FESTA de novembre no seran específicament nadalencs tot i que les notícies respirin pessebres, tions, concerts de Nadal, Reis d’Orient, etc. No ho podem evitar. L’actualitat és la que és i les associacions programen ja molts actes en aquest sentit.

Així us parlarem del Concurs Infantil de Pessebres i del Taller de Pessebrisme que han endegat pels propers dies des de la Fundació Festa Major de Gràcia; de la 9a. Festa del Tió d’Argençola que tindrà lloc el divendres 6 de desembre; o de les activitats i exposicions diverses relacionades amb el Nadal i els Reis d’Orient que han programat a la Casa dels Entremesos de Barcelona.

I dels concerts de Nadal d’Olesa de Montserrat, de Barcelona, de Calella, etc.

Llegir més i escoltar el programa…

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb