
Per: Neus Cuscó


Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.


Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.

Fes-te subscriptor de VilaWeb
Ingredients:
800 g de seitons
2 grans d’all
1 ou
farina
sal, oli d’oliva
1 cullerada de vinagre de Xerès
Verdura variada per a acompanyar
Elaboració:
Traiem els caps i les espines dels seitons, els rentem bé i els deixem cinc minuts en aigua freda perquè perdin la sang.
Els salem i per sobre hi tirem un raig de vinagre.
En una paella, amb oli abundant, posem els grans d’all tallats a làmines. Els traiem abans no es cremin.
Preparem un plat amb farina blanca i un altre amb un ou batut.
Enfarinem els seitons, oberts com un llibre, i després els passem per l’ou. Els fregim amb oli ben calent. És un moment. I els escorrem amb paper de cuina.
Mentrestant, fem unes verduretes al vapor pera acompanyar el plat. Hi tirem per sobre els alls fregits. I ja podem portar el plat a taula.
Comentaris
Els subscriptors de VilaWeb poden comentar aquesta notícia, o bé llegir els comentaris que hi han fet els altres subscriptors i debatre-la amb ells , clicant ací.
Si encara no sou subscriptors, us en podeu fer clicant ací.
S'ha afegit la noticia a Favorits