Seitons arrebossats

Un plat senzill de fer i molt gustós

VilaWeb
Neus Cuscó
30.11.2019 - 20:51
Actualització: 29.11.2019 - 17:13

VilaWeb necessita el vostre suport

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros al mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n’hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots?

Fes-te’n subscriptor aquí.

Ingredients:
800 g de seitons
2 grans d’all
1 ou
farina
sal, oli d’oliva
1 cullerada de vinagre de Xerès
Verdura variada per a acompanyar

Elaboració:
Traiem els caps i les espines dels seitons, els rentem bé i els deixem cinc minuts en aigua freda perquè perdin la sang.

Els salem i per sobre hi tirem un raig de vinagre.

En una paella, amb oli abundant, posem els grans d’all tallats a làmines. Els traiem abans no es cremin.

Preparem un plat amb farina blanca i un altre amb un ou batut.

Enfarinem els seitons, oberts com un llibre, i després els passem per l’ou. Els fregim amb oli ben calent. És un moment. I els escorrem amb paper de cuina.

Mentrestant, fem unes verduretes al vapor pera  acompanyar el plat. Hi tirem per sobre els alls fregits. I ja podem portar el plat a taula.

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb el nou diari que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €

Més notícies