Jordi Sànchez ANC

Jordi Sànchez ha defensat Joaquim Forn com a possible candidat per a la batllia de Barcelona a les pròximes eleccions municipals, a través d’una carta a la militància de la Crida, de la qual n’és fundador al costat de Carles Puigdemont i Quim Torra. ‘Vull donar tot el meu suport a la decisió que pugui prendre els propers dies. És indiscutible que, si Joaquim Forn decidís presentar-s’hi, seria una gran notícia per a Barcelona’, ha escrit.

Sànchez ha opinat que el coneixement de la ciutat i ‘especialment els projectes que té al cap’ el convertirien en un candidat ‘de luxe per a qualsevol candidatura’. El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya ha fet aquesta reflexió des de la presó dels Lledoners setmanes abans de la celebració del congrés constituent de la Crida a Barcelona.

També ha parlat de les opcions del sobiranisme en aquestes eleccions municipals, concretament a la capital catalana. Defensa que només les persones associades i fundadores de la Crida estan legitimades per determinar si aquesta nova iniciativa política ‘ha de tenir un paper o no’ en aquests comicis. Però més enllà d’això subratlla que ‘per damunt de qualsevol possible alcaldable’, a la ciutat de Barcelona ‘només hi ha una fórmula guanyadora’ per al sobiranisme, que al seu parer és ‘la seva unitat d’acció, concretada en una llista conjunta’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb