‘Des de 2015 esperem haver-vos acompanyat tal com esperàveu. Hem comès errors, dels quals us en demano sinceres disculpes, només hem intentat fer sempre com millor hem pogut. Hem intentat, malgrat les grans tempestes, continuar remant. Sempre ho hem fet amb un sol objectiu, no desconnectar mai de la vida.’ Així ha tancat el periodista Ricard Ustrell l’últim programa amb l’equip actual ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio.

El magazín dels matins del cap de setmana que ara s’acomiada va aconseguir una mitjana de 380.000 oients el dissabte i de 308.000 el diumenge, amb una pujada del 20% respecte de fa un any, segons l’última onada de l’EGM.

Fa dues setmanes, Ustrell ja va anunciar per sorpresa als seus col·laboradors que no continuaria la temporada vinent. Els va explicar que havia pres la decisió de plegar perquè necessitava ‘un any de calma i agafar aire’, i per encarar nous projectes a partir del setembre.

Tot i això, aquesta setmana el periodista va criticar, en un piulet, la direcció de la cadena per no haver mantingut l’equip del programa. Avui, al tancament, Ustrell ha tornat a repetir el suport als companys de l’equip. Abans de saber-se que ‘El Suplement’ no continuaria, Ustrell deia les seves impressions en una entrevista a VilaWeb.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb