El periodista i presentador del programa ‘El suplement’ de Catalunya Ràdio, Ricard Ustrell, ha publicat un piulet carregat de crítica contra la direcció de Catalunya Ràdio. Diu que el programa, després de tres anys, s’acaba per ‘una mala gestió’ i que és la ràdio pública que hi perd. ‘Una decisió del tot incomprensible. Quin desastre!’.

Fa dues setmanes, Ustrell va anunciar per sorpresa als seus col·laboradors que no continuaria la temporada vinent. De fet, des d’aleshores, no ha dirigit ‘El suplement’. L’últim programa serà aquest cap de setmana vinent. Ustrell va explicar als col·laboradors que havia pres la decisió de plegar perquè necessitava ‘un any de calma i agafar aire’, i per encarar nous projectes a partir del setembre.

En l’última onada de l’EGM, ‘El suplement’ va tenir una mitjana de 380.000 oients el dissabte i de 308.000 el diumenge, amb una pujada del 20% respecte de fa un any.

Aquest últim any, Ustrell, de vint-i-set anys, ha compaginat la ràdio amb la televisió. Va ser el primer presentador del programa ‘Preguntes freqüents’, amb un notable impacte en audiència el dissabte a la nit. Recentment, ha presentat també a TV3 el programa d’entrevistes ‘Quatre gats’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb