Recepta: Tomàquets farcits

  • Per a un dinar o sopar d’estiu per compartir amb amics

VilaWeb
Neus Cuscó
30.06.2018 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:
(per a quatre persones)

4 tomàquets de la varietat Rosa de la Reina
1 pot de tonyina de 250 g
1 pot de filets d’anxoves
2 cullerades de maonesa
sal, pebre
julivert picat
un raig de llimona
un grapat d’olives negres
una mica d’olivada
enciam variat

Elaboració:
Tallem la tapa de sobre els tomàquets. Els buidem i els deixem escórrer.

En un bol, posem la polpa del tomàquet a trossos, la tonyina esmicolada, una mica de julivert picat, un raig de llimona, pebre negre i les puntes d’anxoves ben picades. Ho barregem tot ajudats per un parell de cullerades de maonesa.

Amb aquesta pasta farcim els tomàquets. A sobre hi posem un enreixat de quatre filets d’anxova. I al mig, una mica d’olivada i una oliva per decorar.

Acompanyem els tomàquets amb una mica d’enciam variat, que amanim amb crema de vinagre de Mòdena.

Tomàquets farcits

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes