Recepta: Quiche de carabassa, roquefort i codonyat

  • Un joc gustatiu de doç i salat, ideal per a vegetarians

VilaWeb
Neus Cuscó
12.10.2019 - 21:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:
Un paquet de pasta brisa
mitja carabassa cacauet
150 g de formatge roquefort (o d’un altre formatge blau)
60 g de codonyat
3 ous
250 g de crema de llet
oli, sal i pebre
un grapat de pipes de girasol

Elaboració:
Pelem i tallem la carabassa a daus. La posem en una safata al forn amb oli, sal i pebre, fins que sigui cuita.

Mentrestant, posem la pasta brisa en un motlle rodó.

Passem per la batedora la carabassa, el formatge, els ous batuts, la sal, el pebre i la crema de llet.

Posem aquest farcit dins del motlle i per sobre hi col·loquem trossets de codonyat i pipes de girasol.

Ho enfornem a 200º, uns 20 minuts, fins que la quiche sigui cuita.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes