Recepta: Quiche de carabassa, roquefort i codonyat

  • Un joc gustatiu de doç i salat, ideal per a vegetarians

VilaWeb
12.10.2019 - 21:50

Ingredients:
Un paquet de pasta brisa
mitja carabassa cacauet
150 g de formatge roquefort (o d’un altre formatge blau)
60 g de codonyat
3 ous
250 g de crema de llet
oli, sal i pebre
un grapat de pipes de girasol

Elaboració:
Pelem i tallem la carabassa a daus. La posem en una safata al forn amb oli, sal i pebre, fins que sigui cuita.

Mentrestant, posem la pasta brisa en un motlle rodó.

Passem per la batedora la carabassa, el formatge, els ous batuts, la sal, el pebre i la crema de llet.

Posem aquest farcit dins del motlle i per sobre hi col·loquem trossets de codonyat i pipes de girasol.

Ho enfornem a 200º, uns 20 minuts, fins que la quiche sigui cuita.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor