Ingredients:
(per a quatre persones)
1 quilo de maduixots del Maresme
el suc de dues llimones
1 cullerada de mel
150 g de sucre
4 cullerades de melmelada de maduixa
1 iogurt natural o de maduixa
1/4 de kg de nata muntada

Elaboració:
Reservem quatre maduixots.

Netegem els altres maduixots, els tallem a trossets i els deixem una bona estona amb el sucre, el suc de llimona i una cullerada de mel.

Muntem les copes: a sota de tot, una cullerada de melmelada de maduixa. A sobre, una cullerada de iogurt. Després, escorrem els maduixots i els col·loquem a la copa. A sobre, hi afegim la nata amb una mànega pastissera.

Coronem cada copa amb un maduixot.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.