Recepta: Lasanya de verdura

  • La cuina de la Neus ens proposa un plat vegetarià

VilaWeb
Neus Cuscó
28.04.2018 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:
—1 paquet de plaques de lasanya
—2 pebrots verds
—1 pebrot vermell gros
—2 pastanagues petites
—1 ceba grossa
—1 carabassó
—1 albergínia
—1 porro
—Salsa de tomàquet
—250 g de xampinyons
—50 g de formatge parmesà
—oli, sal, pebre negre
—all i julivert

Elaboració:
Tallem la verdura ben petita. Posem oli en una paella fonda. Hi posem la ceba, els pebrots verds, el vermell i les pastanagues. Ho salem, ho tapem i ho deixem coure. Quan la ceba ja transparenti, hi afegim mig porro, l’albergínia i el carabassó. I que cogui una mitja hora.

Quan tenim la verdura cuita, en una plata d’anar al forn, fem un llit de salsa de tomàquet i  a sobre posem una placa de lasanya. Hi col·loquem una mica de verdura. A sobre, una altra placa de lasanya i una altra vegada la verdura. En fem quatre pisos. Acabem amb una placa de lasanya.

Col·loquem salsa de tomàquet per sobre, una mica de formatge parmesà i una mica de porro talladet per a adornar. Ho gratinem a 200°.

Mentrestant, fregim els xampinyons, amb oli, sal, pebre i, al final de la cocció, all i julivert. Els xampinyons acompanyen el plat.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes