Ingredients:
1 kg de calamarsons
1 kg de ceba de Figueres
2 grans d’all
1 fulla de llorer
oli i pebre negre
1 gotet de vi blanc

Elaboració:
Posem oli en una cassola. Tallem la ceba a juliana i la posem a confitar, a foc lent, una hora o hora i mitja, amb un polsim de sal. Un quart d’hora abans d’acabar la cocció, afegim un gotet de vi blanc.

Netegem els calamarsons. Posem les aletes i les potes dins la bossa. En una paella, sofregim els calamarsons fins que perdin l’aigua. Aleshores, posem els calamarsons a la cassola de la ceba, amb una fulleta de llorer i salpebrem. Deixem cinc minuts més de cocció i ja tindrem el plat a punt.

Decorarem el plat amb uns tomàquets cherry.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.