Ingredients:
1 kg de calamarsons
1 kg de ceba de Figueres
2 grans d’all
1 fulla de llorer
oli i pebre negre
1 gotet de vi blanc

Elaboració:
Posem oli en una cassola. Tallem la ceba a juliana i la posem a confitar, a foc lent, una hora o hora i mitja, amb un polsim de sal. Un quart d’hora abans d’acabar la cocció, afegim un gotet de vi blanc.

Netegem els calamarsons. Posem les aletes i les potes dins la bossa. En una paella, sofregim els calamarsons fins que perdin l’aigua. Aleshores, posem els calamarsons a la cassola de la ceba, amb una fulleta de llorer i salpebrem. Deixem cinc minuts més de cocció i ja tindrem el plat a punt.

Decorarem el plat amb uns tomàquets cherry.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb