Recepta: calamarsons amb ceba

  • Un plat senzill d'ingredients, lent de cocció i molt gustós

VilaWeb
Neus Cuscó
07.09.2019 - 21:50

Ingredients:
1 kg de calamarsons
1 kg de ceba de Figueres
2 grans d’all
1 fulla de llorer
oli i pebre negre
1 gotet de vi blanc

Elaboració:
Posem oli en una cassola. Tallem la ceba a juliana i la posem a confitar, a foc lent, una hora o hora i mitja, amb un polsim de sal. Un quart d’hora abans d’acabar la cocció, afegim un gotet de vi blanc.

Netegem els calamarsons. Posem les aletes i les potes dins la bossa. En una paella, sofregim els calamarsons fins que perdin l’aigua. Aleshores, posem els calamarsons a la cassola de la ceba, amb una fulleta de llorer i salpebrem. Deixem cinc minuts més de cocció i ja tindrem el plat a punt.

Decorarem el plat amb uns tomàquets cherry.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any