Recepta: Bavaresa de mandarina

Unes postres amb una de les fruites d'hivern estrella

VilaWeb
Neus Cuscó
28.12.2019 - 20:30
Actualització: 28.12.2019 - 12:55

VilaWeb necessita el vostre suport

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros al mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n’hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots?

Fes-te’n subscriptor aquí.

Ingredients:
2 kg de mandarines
3 ous
la pell d’una mandarina
2 iogurts grecs
6 fulles de gelatina
1 culleradeta de Maizena
200 g de sucre

Elaboració:
Posem amb aigua freda les fulles de gelatina i les deixem una estona en remull.

Batem els rovells d’ou amb el sucre i hi afegim la Maizena, que haurem dissolt amb una mica de suc de mandarina.

Fem un got gran de suc de mandarina. El posem al foc. Quan arrenca el bull, hi afegim les fulles de gelatina escorregudes. A continuació, hi posem els rovells d’ou amb el sucre i la Maizena. Tanquem el foc i hi afegim els iogurts. Ho remenem.

Muntem les clares a punt de neu i les hi afegim, amb molt de compte, que no baixin amb la barreja.

Agafem un motlle de silicona, l’untem amb una mica d’oli i mantega, perquè no s’enganxi, i hi posem la barreja de mandarina. Ho deixem reposar a la nevera dotze hores pel cap baix.

A l’hora de servir, amb molt de compte, desemmotllem les postres i les decorem amb grills de mandarina o amb la fruita que es vulgui.

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb el nou diari que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €

Més notícies