Recepta: Amanida de bacallà amb sèsam i vinagreta de poma

  • Amb la primera calor ja ve de gust aquest plat fresc, que podrem fer tot l’estiu

VilaWeb
Neus Cuscó
02.06.2018 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:
—400 g de bacallà remullat
—2 tomàquets grossos vermells
—1 ceba tendra grossa
—1 pebrot escalivat
—3 o 4 tomacons per a ratllar
—1 cullerada de sèsam negre
—sal, pebre, oli
—vinagre de poma

Elaboració:
Tallem el bacallà a trossos quadrats i el reservem. Pelem els tomàquets grossos i els tallem a quadrets. Els posem a escórrer. Tallem la ceba fina a juliana. La reservem. El pebrot escalivat, també el fem a trossets.

En una safata, hi posem el tomàquet, la ceba, el pebrot i, pel damunt, els daus de bacallà. Ratllem els tomacons. Hi posem el tomàquet ratllat pel voltant. Tastem de sal i ho rectifiquem si s’escau.

En un bol posem oli, vinagre de poma i pebre. Ho emulsionem i amanim. Acabem el plat escampant un grapat de sèsam negre per sobre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes