Recepta: Amanida d’arròs

  • La cuina de la Neus ens proposa un primer plat ben estiuenc i fàcil de fer

VilaWeb
20.07.2019 - 21:50

Ingredients:
(per a quatre persones)
500 g d’arròs
sal, aigua, oli
un granet d’all
100 g de pèsols
2 pastanagues
3 ous
2 tomàquets vermells
8 espàrrecs
1 llauna de tonyina gran

per a la maonesa:
1 ou
oli, sal, vinagre
una molla de pa

Elaboració:
Bullim l’arròs durant 16 minuts en una olla amb aigua abundant, sal, un granet d’all i un raig d’oli. Un cop cuit, l’escorrem ajudats d’un colador i el passem per aigua per treure-li el midó. Reservem l’arròs.

Bullim els pèsols i les pastanagues. Amb els dos ous fem una truita a la francesa.

Col·loquem l’arròs en un bol, hi afegim els pèsols, les pastanagues tallades a trossos petits i la truita tallada a trossets. Hi afegim la tonyina i hi barregem la maonesa.

Decorarem el plat amb uns espàrrecs, trossets d’ou dur, i amb la pell del tomàquet hi farem unes flors.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor