A mesura que passen els dies se saben més detalls de la compra de l’Andorra FC per part del futbolista Gerard Piqué. Segons que informa avui el Diari d’Andorra, el gegant japonès Rakuten és darrere l’operació com a soci comercial de Kosmos, l’empresa de Piqué que ha assumit el control del club andorrà.

Des de fa dos anys, Rakuten és també un dels patrocinadors principals del FC Barcelona. L’empresa japonesa assumeix el suport econòmic al club, que ja ha incorporat quatre futbolistes nous, a més de la dupla a la banqueta formada pels ex-jugadors del Barça Gabri Garcia i Albert Jorquera.

Amb més de cinquanta milions d’usuaris, Rakuten és una de les deu empreses més importants del sector de compres per internet.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb