Una notícia en primícia per cloure aquest any 2019. Aquest prestigiós premi que anyalment atorga l’Associació Cultural Joan Amades ha recaigut enguany en els amics del TRADICIONÀRIUS, els “residents” al Centre Artesà del barceloní barri de  Gràcia, els responsables del segell discogràfic del mateix nom (TRAM), en definitiva, als organitzadors d’aquest prestigiós Festival Folk Internacional TRADICIONÀRIUS que enguany arriba a la seva 33a. edició i que tindrà lloc entre els dies 10 de gener i 3 d’abril d’aquest 2020 que tenim a tocar.

Moltes felicitats. Segur que tindrem l’oportunitat de celebrar-ho plegats. D’entrada, i relacionat amb el XXXIII TRADICIONÀRIUS, molta atenció al Facebook del FES TA FESTA si voleu guanyar un passi per a dues persones per a tot el Festival.

Llegir més i escoltar el programa…

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb