El compositor de Sant Llorenç de Cerdans va ser el gran triomfador de la vetllada que va tenir lloc el passat dissabte dia 13 a Olesa de Montserrat, ja que la seva sardana “Porta-la amb tu” va obtenir el títol de “La sardana de l’any 2016” amb 817 vots contra els 809 que va aconseguir la sardana del Lluís Pujals titulada “Els rossinyolets de l’àvia” guanyadora de l’accèssit. També cal esmentar com a guanyadores del certamen les sardanes “De Figueres a Port-lligat”, d’Antoni Ros-Marbà i “Sardana n. 5”, de Xavier Ventosa que aconseguiren el Premi de la Crítica i el Premi Joventut, respectivament.

Un acte que es completà amb una selecció de fragments de La Passió d’Olesa acompanyats en directe per les cobles La Principal del Llobregat i Sant Jordi, amb els arranjaments i sota la direcció del nostre director Jesús Ventura, i amb l’actuació, com a colofó de l’acte, de l’Esbart Olesà.

Llegir més i escoltar el programa…

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]