Poble Lliure

Poble Lliure ha anunciat a través de Twitter que ha decidit d’entrar a format part del Consell per la República després d’una consulta interna. Informen que la militància  ha donat suport àmpliament a aquesta opció.

Poble Lliure ja havia defensat de manera pública i notòria la creació d’un Consell per la República, juntament amb altres estructures de contrapoder republicanes, per tal d’impulsar l’organització de la República.

Però avisen que la seva entrada a l’òrgan director del Consell per la República ‘no és un xec en blanc’. Segons el mandat del Consell Nacional i a partir de la resolució referendada per la militància, estableixen un període inicial de dotze mesos, temps en què s’hauran de complir alguns objectius que consideren bàsics . Demanen que es garanteixi l’obertura i posada en funcionament d’oficines territorials al territori català o que el Consell per la República lideri l’acció internacional republicana, amb visió d’Estat, entre més.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb