Compromís

La vice-presidenta del Consell, Mónica Oltra, ha dit sobre la petició d’augmentar l’assignació pressupostària per a À Punt ha dit que ‘ara som en la fase de la dialèctica en la qual cadascun ix a dir el seu, però hi haurà un moment en el qual ens trobarem segur’. La directora general de la Societat Valenciana de Mitjans de Comunicació, Empar Marco, va dir que si À Punt es queda en 2019 amb el seu actual pressupost de 55 milions, s’hauria de ‘retallar’ algunes iniciatives.

Oltra ha dit que actualment s’està ‘en plena elaboració i negociació’ dels comptes i durant aquest procés ‘tots els departaments tenen una previsió inicial que després han d’ajustar quan Hisenda posa les seues condicions’. ‘Després hi ha una segona fase en la qual Hisenda ha d’augmentar la seua possibilitat, perquè no pot frustrar tant les expectatives dels diferents departaments. En eixe estira-i-arronsa en el qual uns tenen moltes expectatives i uns altres molta realitat, al final s’arriba al fet que les expectatives i la realitat es posen en el mateix plànol’, ha indicat.

Preguntada per les audiències de la cadena valenciana que es faran públiques la setmana vinent, Oltra ha assenyalat que ‘estaria bé’ esperar la seua publicació. Tanmateix, ha puntualitzat que s’han de valorar tenint en compte que la televisió funciona des del mes de juny i que hi ha llocs al País Valencià que encara no la poden sintonitzar.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb