La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha constatat aquest dimecres que ‘la mala gestió’ i ‘els nyaps’ de l’anterior Consell del PP tenen ‘un cost per als valencians’ perquè la multa de 8 milions per no haver executat fons europeus educatius impedeix la construcció de dos col·legis i mig.

Oltra, després de la seua visita a Lliria, ha assenyalat que aquesta nova multa és ‘un altre nyap més’ del PP. ‘Aquesta és una altra, ací anem, de trama en trama i de nyap en nyap’. En aquesta ocasió, ha explicat que es van perdre ‘milions d’euros per a educació’ perquè eren fons europeus per a ‘formació de professorat, millorar els equips dels centres educatius, per a eliminar barracons’. ‘Tot açò es va perdre per una gestió pèssima’, ha lamentat.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que a més d’eixa pèrdua ara aquest Govern ha d’assumir 8 milions d’euros de multa per ‘els interessos d’eixa mala gestió del passat que van dur a terme els exconsellers d’Educació José Ciscar, María José Catalá i Alejandro Font de Mora, els tres encara en actiu i en les Corts valencianes’.

En eixe sentit, ha insistit que gràcies a aquesta ‘mala gestió’, ara ‘s’ha de pagar per una sanció amb uns diners amb els quals es podria construir dos col·legis i mig’. ‘Perquè es facen una idea els ciutadans del cost tan car del nyap lligat a la mala gestió del PP: dos col·legis i mig menys perquè hem de pagar una multa del passat’, ha postil·lat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]