Els vigilants de l’Aeroport de Barcelona han protestat avui a la T1 de l’Aeroport de Barcelona contra les ‘pressions’ de la Guàrdia Civil durant aquests dies de vaga, que segueix indefinida des del passat 9 d’agost.

Els treballadors de Trablisa denuncien ‘l’assetjament continu’ que estan patint als filtres de seguretat per evitar cap tipus de cua i que es pugui fer visible la seva protesta, que ha de complir uns serveis mínims del 90%. ‘AENA, Trablisa i Guàrdia Civil ens volen callats’, ‘Menys pressió i més negociació’ o ‘Més seguretat i menys abús d’autoritat’ han estat algunes de les pancartes que els vigilants del Prat han esgrimit en el breu recorregut fins a l’interior de la terminal.

La manifestació també ha servit per mostrar el suport a Ivana Jiménez, la treballadora apartada de la feina després de denunciar l’assetjament de la Guàrdia Civil i patir un atac d’ansietat: ‘M’han destrossat la vida’, ha afirmat Jiménez.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.