El pa amb oli és una recepta clàssica de la gastronomia del país. Segons els experts, un bon pa de pagès ha d’estar elaborat amb farines locals, tenir una molla humida i una crosta cruixent. Aquest cap de setmana a la Feixina, a Palma, es farà el segon campionat mundial de pa amb oli, una oportunitat per a menjar una bona llesca de pa amb D.O. Oli de Mallorca. També hi haurà degustació d’altres productes típics de les Illes, com l’arròs sec, el llom amb col, el frit de mè, de matances o de sípia i sobrassada.

Del 17 al 23 de febrer, es va fer la primera fase del campionat, i hi van participar restaurants de Mallorca, Menorca i les Pitiüses. De cada lloc es va triar el millor pa amb oli. Els finalistes competiran diumenge per saber qui és el guanyador.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb