Continuen les protestes a Hong Kong. Més de 400.000 persones, segons els organitzadors, i 140.000, segons la policia, han sortit avui al carrer per setè cap de setmana consecutiu per a demanar l’eliminació de la llei d’extradició, i la retirada de càrrecs contra manifestants. Els manifestants han desafiat les limitacions de la policia, que els exigia d’acabar la marxa abans d’arribar al cor del districte de negocis del centre d’Hong Kong. Els manifestants han continuat fins a l’oficina governamental xinela i la policia ha dispersat la multitud amb càrregues i gas lacrimogen.

Durant la protesta, els manifestants han pintat amb grafits a la façana del govern xinès a Hong Kong i han llegit un comunicat reclamant una investigació independent sobre la violència policíaca, així com que es retirin els càrrecs contra els acusats per disturbis i l’alliberament dels detinguts durant les multitudinàries protestes iniciades el passat 9 de juny.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.