Lluc Salellas

El cap de llista de Guanyem Girona, Lluc Salellas, ha escrit a Twitter: ‘Un govern republicà i d’esquerres suma més que un en solitari de Madrenas‘. D’aquesta manera, el candidat a la batllia reitera la mà oberta a ERC per mirar de bastir una alternativa amb els deu regidors que sumen plegats. Però amb aquest escrit, també s’aparta d’un pacte amb JxCat, l’única via d’un govern d’unitat independentista que ha fixat Quim Ayats, d’ERC.

Salellas també diu que parlaran ‘amb tothom’ per fer possible l’alternativa, ‘essent generosos però fidels al mandat del nostre electorat: govern social, republicà i transformador’. De moment, espera a reunir-se amb tots els altres partits abans de sortir públicament a explicar quina és l’aposta de la candidatura municipalista.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb