Des d’aquesta setmana el FES TA FESTA emetrà també les semifinals del concurs “La Sardana de l’Any 2016” que organitza la Confederació Sardanista de Catalunya. Durant les properes nou setmanes escoltarem de dues en dues les 18 obres que generaran 9 de les 10 finalistes. En aquesta primera entrega serà el torn de les sardanes “50 anys amb el músic solitari” de Jordi Paulí i “Corona de mans” de Martí Villegas.

També ens entretindrem amb algunes de les notícies generades els darrers dies, com ara la presentació de la Trentena edició de l’Aplec Internacional que organitza ADIFOLK (l’Associació per a la Difusió del Folklore) i que enguany tindrà lloc a la ciutat txeca d’OSTRAVA els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol; o com l’anunci de la propera actuació a Madrid de la cobla-orquestra La Principal de la Bisbal que s’anuncia pel proper dia 30 d’abril amb motiu de la Festa Major del Cercle Català de Madrid; o de les properes actuacions programades en la també trentena edició del Festival TRADICIONÀRIUS, com la dels grups ELS SOLISTES DE LA COSTA o MARSUPIALIS entre d’altres.

Llegir més

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]