D’aquí a dues setmanes i amb periodicitat mensual, el FES TA FESTA estrena secció. Una secció que ens parlarà se Sants, d’exvots, de reliquiaris, de retaulons i de molts altres elements religiosos que tant tenen a veure amb la cultura popular i que a vegades, un malaltís o equivocat laïcisme sembla que ens vulgui furtar.

En el programa d’avui entrevistem al seu responsable, en Joan Arimany i Juventeny, llicenciat en Humanitats i Màster en Gestió Cultural, amb qui parlem dels continguts i del què i el perquè d’aquesta DEVIOCIOTECA que ha nascut en col·laboració amb Ràdio Manlleu.

Catifa vermella doncs pels nous col·laboradors i potser caldrà posar-ne una de daurada per acomiadar una de les seccions històriques del programa: el Sr. Aguilà ens deixa. L’entranyable amic Llorenç diu que vol viatjar, que vol veure món i que amb la seva estimada i inseparable Montserrat han planificat donar la volta al globus.

Els d’avui, per tant, seran ELS MINUTS DE L’AGUILÀ més especials, un darrer capítol que el nostre home de Tàrrega ha titulat “Aires de frescor“. Tot i això estem segurs que no serà pas aquesta la darrera vegada que escoltarem a la nostra sintonia la veu d’aquest entranyable “folklorista simpàtic” que ens ha acompanyat durant més de 10 anys, desde quan estàvem encara a Ràdio 4. Gràcies amic i fins aviat.

I entre benvingudes i comiats tindrem temps de felicitar a la Maria Mercè Navarro, flamant guanyadora del Concurs de Sardanes balladores de Prats de Molló-La Presta; i de parlar-vos de que torna el concurs LA SARDANA DE L’ANY amb molts canvis i novetats; i d’anunciar-vos l’Exposició SARDANES A MANLLEU en motiu dels 90 anys de l’Agrupació Sardanista Manlleuenca; i d’avançar-vos els plats forts d’aquesta tercera edició del Festival AMB SO DE COBLA de Palamós que se celebrarà des del 7 a l’11 d’agost…

Llegir més i escoltar el programa…

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.