Ingredients:
(per a 4 persones)
4 cuixes de confit d’ànec
1 ampolla d’AA Dolç Mataró (DO Alella)
4 cebes
400 g de raïm negre
50 g de mantega
crema de vinagre de Mòdena
sal, pebre negre

Elaboració:
Escorrerem el greix de l’ànec. Mentrestant escalfarem el forn a 180°. Quan estigui calent, posarem les cuixes fins que quedin enrossides. De 10 a 15 minuts.

Courem les cebes en una paella, tallades fines, amb una mica de mantega. Quan la ceba canviï de color i estigui tova, afegirem un raig de crema de vinagre de Mòdena.

En una altra paella, posarem la mantega que ens queda i sofregirem els grans de raïm negre sense llavors i el vi dolç negre d’Alella de la varietat Mataró. El vi ha de reduir. Si aquesta salsa quedés clara, hi podem afegir una mica de farina de blat de moro.

Per muntar el plat:
Posarem la ceba al fons del plat i a sobre la cuixa d’ànec, el raïm al costat i la salsa per sobre. I ho adornarem amb una branqueta de romaní o de farigola.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any
120€/any
Si encara vols ajudar-nos més, pots fer-te'n com a Protector.

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.