Ingredients:
(per a 4 persones)
4 cuixes de confit d’ànec
1 ampolla d’AA Dolç Mataró (DO Alella)
4 cebes
400 g de raïm negre
50 g de mantega
crema de vinagre de Mòdena
sal, pebre negre

Elaboració:
Escorrerem el greix de l’ànec. Mentrestant escalfarem el forn a 180°. Quan estigui calent, posarem les cuixes fins que quedin enrossides. De 10 a 15 minuts.

Courem les cebes en una paella, tallades fines, amb una mica de mantega. Quan la ceba canviï de color i estigui tova, afegirem un raig de crema de vinagre de Mòdena.

En una altra paella, posarem la mantega que ens queda i sofregirem els grans de raïm negre sense llavors i el vi dolç negre d’Alella de la varietat Mataró. El vi ha de reduir. Si aquesta salsa quedés clara, hi podem afegir una mica de farina de blat de moro.

Per muntar el plat:
Posarem la ceba al fons del plat i a sobre la cuixa d’ànec, el raïm al costat i la salsa per sobre. I ho adornarem amb una branqueta de romaní o de farigola.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.