Fes-te subscriptor de VilaWeb

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros el mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n'hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots? Fes-te'n subscriptor ací.

Ingredients:
Una pasta de full rectangular (comprada)
Un pot de mig quilo de melmelada de cabell d’àngel
pinyons o ametlles filetejades
sucre de llustre

Elaboració:

Encenem el forn a 200° abans de començar la preparació.

Obrim la pasta de full i l’estirem a sobre del mateix paper que porta. La col·loquem sobre la safata del forn i la punxem amb una forquilla. Amb els dits, amb la mateixa pasta, fem un rivet per tot el voltant, perquè quedi una mica més pujat. Agafem el pot de melmelada de cabell d’àngel i l’estenem per sobre la pasta. Després agafem l’ametlla filetejada o els pinyons i ho posen per sobre. Enfornem la coca, amb el forn encès a dalt i a baix, de 18 a 20 minuts. I ja tindrem la coca enllestida. La traurem del forn i la deixarem refredar. Un cop freda, la posarem a sobre d’una safata bonica i l’adornarem amb sucre de llustre per sobre. És una coca molt gustosa i molt fàcil de fer (si comprem la pasta).

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any
120€/any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.