La Crida pel Finançament Valencià ha creat dos comissions tècniques, una d’elles sobre formació en matèria de finançament i una altra per a abordar la celebració a València d’un acte al setembre, ‘A la lluna de València, sense un cèntim a la butxaca’, com a prèvia de la mobilització que tindrà lloc a l’octubre.

Segons ha explicat l’entitat, que aglutina un centenar d’organitzacions polítiques, socials, sindicals i associacions civils, està treballant per a aconseguir una convocatòria ‘més àmplia, transversal i plural’ de cara a eixa mobilització, perquè les circumstàncies polítiques i socials que van originar esta plataforma ciutadana ‘no han canviat’ i cal seguir denunciant ‘este greuge cap al poble valencià’.

Així mateix, l’assemblea ha decidit encarregar a un comité d’experts un informe a manera de dossier sobre la problemàtica del finançament valencià.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]