MADRID, 31 (EDIZIONES/Portaltic)

L’eina de navegació Google Maps s’ha tornat a actualitzar amb l’objectiu de millorar l’experiència d’usuari. Amb aquesta nova versió podrem utilitzar els comandaments de veu per evitar peatges o carreteres, així com crear llistes de llocs guardats dins de Google Maps.

La novetat més significativa és la incorporació dels comandaments de veu, simplement recitant a viva veu el que desitgem, ens ajudarà a evitar les carreteres de peatge o les autopistes. A més, aquesta versió afegeix una altra opció anomenada ‘Trànsit pròxim’, que ens informarà sobre les incidències que ens puguem trobar al camí.

Aquesta actualització també afegeix l’eina que permet als usuaris ‘Local Guides 4+’ d’Android crear llistes personalitzades i organitzar els llocs guardats per grups que l’usuari pot personalitzar, com ‘Favorits’, ‘Vull anar’ i ‘Llocs compartits’, segons recull el suport de Google. Aquesta característica, tot i això, està disponible per als usuaris registrats a Local Guide de nivell 4+.

La intenció de Google amb aquesta actualització, descarregable com Google Maps 9.36.0, té com a objectiu millorar l’experiència d’usuaris, personalitzar els mapes i ampliar la informació per crear rutes personalitzades dels viatges. Actualment, aquestes novetats només estan disponibles en la versió beta, per la qual cosa, haurem d’esperar fins a veure-la en la seva versió final.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.