La Generalitat, el govern espanyol, l’Ajuntament de Barcelona i la PAH han acordat crear un grup de treball de caràcter tècnic per trobar reallotjaments dignes a les persones desnonades.

Aquest és el principal resultat de la reunió que les quatre parts han mantingut aquest dilluns a la seu de l’Agència de l’Habitatge, després que la PAH ocupés el consistori barceloní el passat dijous.

Les tres administracions han coincidit en apuntar que no es pot permetre que hi hagi sis-centes famílies a Barcelona, 1.300 a Catalunya, provinents de desnonaments que estan reallotjades en pensions. El grup de treball es reunirà la propera setmana i tractarà diferents possibilitats, entre les que hi ha pisos de la Sareb.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.