Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates han constituït la coalició Front Republicà per presentar-se a les eleccions espanyoles del 28 d’abril. S’han marcat tres objectius: la defensa dels interessos populars, el dret d’autodeterminació i la lluita contra la repressió. ‘Les tres organitzacions considerem que en el moment present tenim l’obligació de combatre públicament i arreu la situació d’opressió i abús que patim, i que cal bastir un front comú al 28-A que no cedeixi davant de qualsevol xantatge’, expliquen.

En un manifest fet públic, la coalició assegura que és una candidatura transversal de l’esquerra rupturista i que cada vot que rebi representarà ‘un vot frontal contra el règim monàrquic espanyol i contra les seves pretensions de mantenir el seu domini despòtic sobre la nació catalana’. A més, explicita que al congrés espanyol no donarà suport a cap partit espanyol ni català que no defensi el dret d’autodeterminació, la llibertat dels presos polítics i la derogació dels articles 155 i 135 de la constitució espanyola.

Consulteu el manifest ací:

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb