MADRID, 21 (EDIZIONES/Portaltic)

Facebook va incorporar fa uns mesos la possibilitat d’emetre vídeo en directe, com ja fan més xarxes socials com Instagram o Twitter. Ara, més enllà del contingut audiovisual en ‘streaming’, la xarxa social de Zuckerberg ha anunciat que farà un pas més: permetrà l’àudio en directe.

La funció, segons ha explicat la xarxa social i en el seu bloc de notícies, es dirà Audio Live. “Sabem que de vegades els editors volen explicar una història a Facebook amb paraules i no amb vídeo”, diuen. Ara, la nova opció d’àudio en viu permet que sigui fàcil explicar aquestes històries sense haver de retransmetre també imatges de manera simultània, com si es convertís en una ràdio.

Una funció que facilitarà la publicació des d’entrevistes fins a lectures, diuen, i amb la qual Facebook es mostra entusiasmat. L’àudio se seguirà sentint, en l’aplicació d’Android, fins i tot si es tanca l’aplicació de Facebook o es bloqueja el telèfon, perquè l’usuari pugui fer més tasques i alhora escoltar. A iOS, tot i això, Facebook explica que els oients podran seguir escoltant mentre naveguen per l’aplicació.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]