Guillem Agullo, pare del jove assassinat per un militant d'extrema dreta, es el candidat a les europees

Esquerra Republicana del País Valencià ha anunciat que es presentarà a totes les eleccions que vénen: a les corts, al congrés i senat espanyol, als ajuntaments i al Parlament Europeu. Al darrer consell polític de la formació han escollit els caps de llista a les eleccions espanyoles, que al congrés encapçalaran Santi Zorío per Castelló, Jaume Ferrà per València i Patrícia Minyana per Alacant; i al senat ho faran Francesc Puchol per Castelló, Vicent Ruiz per València i Albert Amorós per Alacant.

Josep Barberà, president d’ERPV, ha dit que no pot ser que la gent ‘vote tapant-se el nas’, pel que ha reivindicat la seva formació a les eleccions que es faran els dies 28 d’abril i 26 de maig. El partit també ha anunciat l’acte de presentació al País Valencià de la candidatura al Parlament Europeu, encapçalada per Oriol Junqueras i amb Guillem Agulló com a cap de llista pel País Valencià. L’acte es farà el 23 de març a la Fira de Mostres de València i hi participaran Diana Riva, Guillem Agulló, Ana Miranda, Jon Inarritu, Joan Tardà i Marc Casanova. Hi actuarà el grup Ovidi 4, format per David Fernández, Borja Penalba, David Caño i Mireia Vives.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb