Guillem Agulló i Lázaro ha estat elegit per unanimitat cap de llista d’ERPV a les eleccions europees al Congrés Extraordinari d’Esquerra Republicana al País Valencià. És el pare de Guillem Agulló, el jove antifeixista assassinat el 1993. ‘Desitjava que Esquerra Republicana em proposara per a representar als valencians en les eleccions europees’, ha dit. També ha volgut mostrar la seva solidaritat envers els presos polítics i els exiliats: ‘Em sent identificat i acompanyat en la seua lluita perquè també és la meua.’

Maria Pérez i Company, Rebeca Abad i Brotons i Juanvi Salavert i Pons l’acompanyaran a la llista, una candidatura conjunta amb EH-Bildu i BNG.

‘A ells no els han mort un fill; i nosaltres hem perdut la por’: entrevista a la família de Guillem Agulló

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb