un certamen dotat amb 2.500 € i que enguany arriba a la seva 24a. edició. Aquesta serà la notícia de capçalera d’aquest darrer FES TA FESTA de la temporada regular. Precisament el primer tema musical que escoltarem serà una sardana del mestre Bernat; “Os de Balaguer”, amb la que guanyà el Primer Premi del Concurs Joaquim Serra l’any 1976.

El segon tema serà una altra sardana molt especial: “Manifestació”, de Joan Barcons, una iniciativa que combina temes originals i patriòtics amb els crits populars que sentim a les manifestacions reivindicatives de casa nostra. I recordarem també la convocatòria d’aquest dissabte, dia 30, a Banyoles, la “Sardana per la llibertat” que encerclarà l’estany.

Llegir més i escoltar el programa…

 

 

 

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb