Els examinadors de trànsit han desconvocat la vaga indefinida per falta d’acords amb la Direcció General de Trànsit i per no perjudicar els ciutadans. Així, convocaran aturades tots els dilluns, dimarts i dimecres de cada setmana a partir del 4 de setembre.

‘El col·lectiu va convocar vaga indefinida a partir del 4 de setembre amb la finalitat de provocar la resolució del conflicte. Com que això no ha passat i la DGT segueix sense fer un pas, mentre la ciutadania pateix, aquest comitè ha decidit canviar l’estratègia de vaga’, indica l’associació. També assegura que ‘la vaga indefinida es desconvoca amb la finalitat que les empreses i els alumnes puguin treballar, almenys alguns dies’. La nova convocatòria de vaga parcial es farà durant el mes de setembre, per tal que puguin programar-se noves reunions i aconseguir alguna proposta per part de la DGT, asseguren.

El 22 d’agost, el Comitè de Vaga i la DGT es van reunir per analitzar i debatre la vaga indefinida i per fixar, en cas de no arribar a un acord, serveis mínims. Després de gairebé quatre hores de reunió, no van aconseguir arribar a un acord.

 

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb