Els examinadors de trànsit han desconvocat la vaga indefinida per falta d’acords amb la Direcció General de Trànsit i per no perjudicar els ciutadans. Així, convocaran aturades tots els dilluns, dimarts i dimecres de cada setmana a partir del 4 de setembre.

‘El col·lectiu va convocar vaga indefinida a partir del 4 de setembre amb la finalitat de provocar la resolució del conflicte. Com que això no ha passat i la DGT segueix sense fer un pas, mentre la ciutadania pateix, aquest comitè ha decidit canviar l’estratègia de vaga’, indica l’associació. També assegura que ‘la vaga indefinida es desconvoca amb la finalitat que les empreses i els alumnes puguin treballar, almenys alguns dies’. La nova convocatòria de vaga parcial es farà durant el mes de setembre, per tal que puguin programar-se noves reunions i aconseguir alguna proposta per part de la DGT, asseguren.

El 22 d’agost, el Comitè de Vaga i la DGT es van reunir per analitzar i debatre la vaga indefinida i per fixar, en cas de no arribar a un acord, serveis mínims. Després de gairebé quatre hores de reunió, no van aconseguir arribar a un acord.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]