Donald Trump

El president nord-americà, Donald Trump, ha anunciat que els Estats Units ha arribat a un acord comercial amb Mèxic i ha detallat que els aranzels del cinc per cent que anaven a entrar en vigor dilluns han estat cancel·lats.

‘M’alegra informar que els Estats Units ha aconseguit un acord amb Mèxic. Els aranzels previstos per ser implementats pels Estats Units aquest dilluns contra Mèxic queden suspeses indefinidament’, ha afirmat el mandatari nord-americà a través del seu compte a la xarxa social Twitter.

Trump ha recalcat que el govern mexicà ha acordat de prendre més mesures per a reduir la migració. A més ha afegit que els detalls de l’acord seran publicats pel Departament d’Estat.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.