El grup socialista a les Corts Valencianes ha presentat una iniciativa en què exigeix al Ministeri de Foment espanyol que adopti mesures urgentment per eliminar els accidents en els setze punts negres identificats al País Valencià. La portaveu d’Infrastructures del PSPV, Sandra Martín, ha demanat que es redacti un informe on es determinin l’origen i la causa concrets de la concentració d’accidents en cadascun dels punts negres.

Segons la diputada, dels setze punts de perill que hi ha al país només en sis hi ha radars que obliguin a reduir la velocitat. Per això ha demanat al ministeri espanyol que, segons la causa determinada en cada punt, opti o bé per millorar-hi la senyalització o bé per instal·lar-hi radars, modificar els traçats o fer-hi obres per millorar-hi la circulació.

Martín ha dit: ‘El nombre d’accidents a les carreteres fa dos anys que creix perquè no es prenen les mesures correctes o bé per culpa de les retallades contínues del pressupost per a la conservació de carreteres.’ Per això ha demanat que s’emprenguin accions destinades a conscienciar els conductors de la perillositat d’aquestes zones i, paral·lelament, s’apliquin solucions també des de les administracions.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb