Des del passat dia 1 de març hom ja pot visitar a la xarxa el nou portalsardanista.cat, la nova web de la Confederació Sardanista de Catalunya, una proposta realment important que aglutina esforços i que ens ofereix notícies i història, actualitat i informació de tot tipus al voltant de la sardana i amb les més modernes prestacions d’immediatesa i ubicuïtat. Una gran vaixell que capitaneja en Joan Aranda, i que estem segurs que aportarà moltes i moltes coses de cara al futur. Agenda, competició, notícies, vídeos, fotografies, miniwebs, biblioteca… No us el podrem explicar tot. El millor és cabussar-s’hi. Us ho passareu bé.

També en aquest portal, entre d’altres coses, podeu comprar entrades i saber la darrera hora del concurs LSDA “La sardana de l’any”. Però això també us ho podem dir nosaltres ja que si ens escolteu coneixereu el resultat de la segona semifinal i podreu escoltar les sardanes de la tercera, ambdues de l’Enric Ortí: les titulades “Memòries compartides” i “3/4 de 100”.

Llegir més

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]