El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha convocat una reunió de mediació avui a la tarda per ajudar ‘a trobar una sortida’ a la vaga de metges de primària a Catalunya. El conseller espera evitar la convocatòria, que s’ha de fer la setmana entrant, segons que ha dit en un missatge a Twitter:

Hi han assistit representants de les conselleries de Salut, d’Afers Socials, Treball i Famílies, de l’Institut Català de la Salut, del Sindicat de Metges, amb mediació del secretari general de Treball, Josep Ginesta, i el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Enric Vinaixa.

Els treballadors públics, en peu de guerra: totes les vagues que vénen

Fonts dels sindicats consultades per l’ACN han dit que no confien que es pugui desconvocar la vaga. Segons ells, la Generalitat no vol fixar un límit de visites diari ni assignar un mínim de 12 minuts per a cada consulta. Per als treballadors, aquestes són línies vermelles, segons que han explicat els sindicats.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb