El govern català ha aprovat avui una dotació econòmica de 749.620 euros per contractar intèrprets en llengua de signes catalana (LSC) per a l’alumnat amb sordesa que està escolaritzat en l’etapa postobligatòria, en la modalitat bilingüe.

Aquest import farà possible afrontar el cost d’aquest servei per al curs 2019-2020, i per això la dotació es dividirà en dos exercicis, 283.640 euros el 2019 i 465.980 el 2020. Amb aquesta aprovació del govern, es dona compliment a les demandes de l’alumnat català amb sordesa en aquesta etapa, la no obligatòria, i és una de les mesures del Departament d’Educació en el marc de l’educació inclusiva, i coincidint amb la celebració ahir del Dia de la llengua de signes catalana.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.