El comitè de treballadors del Teatre Lliure ha anunciat que encarregarà un estudi de riscos psicosocials ‘per tal de vetllar per la salut i la integritat’ de la plantilla. Els treballadors de la institució teatral es posicionen, així, en la polèmica que des de fa uns dies persegueix el seu director, Lluís Pasqual, acusat pel col·lectiu Dones i Cultura de maltractar els seus empleats.

El col·lectiu exigeix el cessament de Pasqual. Ahir, però, un centenar de personalitats del món de la cultura van signar un manifest en defensa del director teatral. En paral·lel a l’estudi de riscos psicosocials, el comitè de treballadors també ha demanat a la Fundació Teatre Lliure que posi en marxa els mecanismes que cregui convenients en el marc de la llei de prevenció de riscos laborals.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb