Educació proposa de començar el curs vinent el 8 de setembre al País Valencià

Per primera volta, les classes d'Infantil, Primària, ESO, Batxillerat, Formació Professional i les EOI acabaran simultàniament el 22 de juny

VilaWeb
Europa Press
30.05.2022 - 10:58
Actualització: 30.05.2022 - 16:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport  ha proposat que el curs escolar 2022-2023 comenci el dijous 8 de setembre per als alumnes d’Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional. A més, les classes al País Valencià, també a les Escoles Oficials d’Idiomes (EOI), acabaran per primera volta alhora, el 22 de juny.

Així mateix, els alumnes dels programes formatius de qualificació bàsica (PFCB) i el de FPB de segona oportunitat també acabarà les classes el dimecres 22 de juny. Aquests cursos començaran el curs el dimecres 14 de setembre. Quant a les EOI, les classes arrencaran el dilluns 26 de setembre. A Formació de Persones Adultes (FPA), la conselleria proposa de començar el curs el dilluns 19 de setembre.

Per als ensenyaments artístics de música i dansa, elementals i professionals, ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny i ensenyaments esportius de règim especial es proposa l’inici de les classes el dimecres 21 de setembre, i la fi, el divendres 16 de juny.

Dies festius

Les vacances de Nadal, per al professorat i l’alumnat, s’estableixen del divendres 23 de desembre al divendres 6 de gener, ambdós dies inclosos; i les de Pasqua, de dijous 6 al dilluns 17 d’abril, també tots dos inclosos.

El curs vinent 2022-2023 tindrà els dies festius autonòmics següents: el dimecres 12 d’octubre, el dimarts 1 de novembre, el dimarts 6 i el dijous 8 de desembre i també el dilluns 1 de maig.

D’altra banda, cada ajuntament establirà tres dies no lectius locals, així com els festius locals, en cas que un o els dos dies que corresponen a cada municipi se celebrin en jornada lectiva.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes