La companyia aèria estatunidenca Delta ha informat que preveu que es registrin ‘cancel·lacions’ de vols ‘a gran escala’ aquest dilluns a causa d’una fallada informàtica en els seus sistemes, ha demanat disculpes als clients i ha anunciat la devolució de l’import dels bitllets de vols cancel·lats o que pateixin ‘significatius retards’.

‘S’ha registrat un tall elèctric a Atlanta, que va començar aproximadament a les 2.30 i que ha afectat els sistemes informàtics de Delta i a les seves operacions a tot el món, provocant retards de vols. S’esperen avui cancel·lacions a gran escala’, ha afirmat la companyia aèria, en un comunicat publicat en la seva pàgina web.

Delta ha dit que tots els vols que estan en ruta estan ‘operant amb normalitat’. ‘Tenim constància que els sistemes de situació dels vols, incloses les pantalles d’aeroports, estan mostrant erròniament que els vols van puntuals. Demanem disculpes als clients que es vegin afectats per aquest tema. Els nostres equips estan treballant per resoldre-ho tan ràpid com sigui possible’, ha assenyalat.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.