Aquesta setmana se celebren els primers d’un bon estol d’actes que tindran lloc aquest 2020 per commemorar els 150 anys del naixement de Josep Vicens i Juli, l’autor escalenc popularment conegut com l’avi Xaxu. Dimarts passat se celebrà l’acte inaugural institucional amb la presentació del logo i el calendari d’activitats i aquest dissabte hi haurà el primer tast amb la vetllada “Xaxu. Sardanes, peces corals i alguns apunts musicals” amb l’actuació de la cobla Els Rossinyolets, el cor Indika i el pianista Ivan Joanals. Us mantindrem informats.

D’altra banda, ja tenim totalment en marxa el 33è Tradicionàrius: comentarem les properes actuacions i l’actualitat del Festival i escoltarem dos temes musicals relacionats: les “Jotes” del grup RIU que celebra aquest divendres dia 17 els seus primers 10 anys d’existència amb un concert al CAT; i el “Bolero d’identitat” del Grup ROADA d’Inca, tota una declaració de principis del grup mallorquí mentre esperem la celebració dels Foguerons de Sant Antoni a la Vila de Gràcia el proper cap de setmana. Aquesta cançó serà el nostre Youtube de la setmana.

Llegir més i escoltar el programa…

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb