El català Sam Laidlow guanya el campionat del món d’Ironman

Sam Laidlow acaba l'Ironman (fotografia: @samlaidlow).
Redacció
10.09.2023 - 19:38
Actualització: 10.09.2023 - 19:53

El català Sam Laidlow s’ha proclamat guanyador del campionat del món d’Ironman, que s’ha fet avui a Niça, a l’estat francès. Laidlow, veí de Banys d’Arles (Vallespir), s’ha convertit en campió després d’haver fet 3,8 quilòmetres de natació, 180 quilòmetres en bicicleta i 42,195 quilòmetres de cursa, amb vuit hores i sis minuts. A tan sols vint-i-quatre anys, s’ha convertit en el campió del món masculí més jove. En el mundial de l’any passat, que es va fer a Hawaii, va aconseguir la medalla de plata.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de HOKA EU (@hoka_eu)

Sam Laidlow va néixer a Anglaterra, però ha crescut a Catalunya Nord. Els seus pares van crear el camp d’entrenament de triatló de Banys d’Arles. S’ha format a Font-romeu i de seguida va dedicar-se al triatló de llarga distància. Ha participat en unes quantes competicions internacionals i el seu primer Ironman el va fer a Barcelona, que va acabar amb vuit hores i cinc minuts, a vint anys.