El temporal de neu, vent i pluja que ha afectat a tot el país ha complicat la circulació. Desenes de vies han quedat tallades i en algunes carreteres és necessari l’ús de cadenes. Fins ara, la via més afectada era la AP-7/A-9, que estava tallada entre Perpinyà i Figueres per la neu. Tanmateix els serveis d’emergència han aconseguit restablir la circulació. Consulteu l’estat del trànsit al Principat ací.

En el cas de les Illes, la darrera actualització mostrava que hi havia cinc talls totals de carreteres, concretament, la Ma-2100 i la Ma-3433. Per la seva part, l’estat de les carreteres al País Valencià, mostra que hi ha una trentena de carreteres tancades i una vintena en les quals es requereix l’ús de cadenes per la neu.

A Andorra, és necessari l’ús de de pneumàtics especials o equipaments al port d’Envalira (CG2). Els serveis d’emergència han netejat ja la RN22 per accedir a la Catalunya Nord hi ha tallades la D40B entre Bages de Rosselló i Sant Joan la Cella, la D115 en l’accès a Prats de Molló, la D3 en l’accès a Sant Llorenç de Cerdans, D617 a Canet de Rosselló, D616 entre Perpinyà i Sant Esteve del Monestir, la D39 entre Pollestres i la RD91, la D37entre Pontellà i la D612A i la D5 entre Sant Esteve del Monestir i Paretstortes.

DIRECTE: Segona víctima mortal del temporal Glòria

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb