Els britànics decidiran si volen seguir dins la UE o bé sortir-ne el proper 23 de juny. El primer ministre britànic, David Cameron ha anunciat la data després d’exposar al gabinet de ministres l’acord al que va arribar ahir a la nit a Brussel·les i ha assegurat que farà campanya per seguir dins el club dels 28. ‘L’elecció és a les vostres mans, però la meva recomanació és clara. Crec que la Gran Bretanya serà més segura, més forta i millor dins la Unió Europea’ ha dit. La proposta preveu que el Regne Unit pugui limitar els ajuts als immigrants comunitaris durant set anys, a més de poder vetar legislacions europees que no el beneficiïn. També continuarà fora de l’Eurozona, però les seves empreses no tindran limitacions dins el mercat europeu.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb