La Cambra de Comerç de Barcelona impulsarà en els dos anys vinents un projecte europeu per a augmentar la internacionalització del teixit empresarial. El projecte, BEE Net implementarà la creació de deu xarxes empresarials, tres de les quals gestionades per la Cambra, en els àmbits de turisme, indústria agroalimentària i energia social. Aquestes xarxes agruparan més d’una vintena d’empreses de països com Itàlia, Malta, Portugal, Lituània i l’estat espanyol.

Les companyies que hi participin podran contactar amb d’altres pimes d’Europa amb interessos comuns, beneficiar-se de formació específica, tenir el suport d’un mentor i rebre assessorament d’un expert en internacionalització de la Cambra. A més, cada xarxa podrà rebre una subvenció de 25.000 euros.

Aquest projecte s’emmarca en el pla d’actuació de la Cambra que emfatitza en la internacionalització ja que el mercat mundial ‘esdevé una oportunitat de creixement, ja que representa fins a seixanta vegades el mercat espanyol’.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb